7 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

mal_mal

mal_mal02.02.2017, 16:22:24 ч.

Ти си умна ,интелектта ти е на много повиче от др.

Съвет опитай се и внимавай ,че не всеки го разбира това даже има и зависници!

Намери баласа в тебе!

Отговори на mal_mal

radoslav todorov

radoslav todorov10.12.2010, 09:31:31 ч.

Здравейте отново, нямам кирелица, но исках да ви кажа за притчата, в библиятата,една от които ИИСУС разказва, Имало един цар които искал да направи сватба на сина си, поканил всички негови близки и познати, изпратл слугите си да ги поканят, но повечето отказали, кой имал работа, кой трябвало нещо друго да прави ...и тн слугите се върнали и казали, много отказаха да дойдат на сватбата, а той казал, тогава идете из пътищата и кръстопътищата и канете непознати, искам да има хора на сватбата, така и станало много дошли, но дошли и хора които не били облечени като за сватба, и тогава, господарят ги помолил да си тръгнат, защото за сватба ако си тръгнал трябва да си се подготвил за сватба, той им е говори с притчи защото това е начина по които е можел да им обясни по прост начин, господаря е Бога, сина е ИИСУС, и така ще повярват в него и не само от неговия народ (близки и познати) а и от други народи, но от другите народи ако отидат не както би трябвало ТОЙ ще ги върне, Всичко се повтаря, в микро и макси космос, при човешките системи и космитеските системи, цикличнoст, вълни и т.н. И сега да ви кажа Бог си ти, ти имаш провидение за нещо, и започваш да разказваш на всички твои познати, да им отвориш очите, но те не , те имат работа, и тн. тогава започваш на тези които не познавш, да им разказваш за начина по които разсасядаваш, за смисъла на нещата, и много ще ти повярват, и ще те разберат, но и от тях ще има такива които още не са готови за това..
..

Отговори на radoslav todorov

radoslav todorov

radoslav todorov10.12.2010, 09:07:21 ч.

 Здравейте, за страха е така не трябва да ни е страх, няма от какво да те е страх, даже именно хората които правят лоши неща и си мислят лошинеща е заради това че тях ги е страх,аз също сънувах (НЕГО) тъмнина, чух един платен и спокоен глас,след това се появи някаква светлина не виждах от къде идва но виждах в дясно стрещу мен силуети на жена и май, а от дясно обърнах главата на там и видях свелината от главата на едно дете, не можах да му видя лицето, то сияеше и аз МУ казах Това си ТИ, каза ми нещо преди това, само че и гласа в тъмното и на ДЕТЕТО бяха като че ли на друг език не на български но аз го разбирах, след това детето се завтече към мен и ме пегурна и ми влезна в сърцето и ме стопли отвътре с божествена влетлина, сърцето и се запали. Пожелавам на всички да усетят божия дух, божията светлина,толина, любовта, и доброта...успех

Отговори на radoslav todorov

Лято

Лято26.11.2010, 03:39:46 ч.

Здравей! преди около 10г.и аз сънувах Исус.Тогава и аз имах проблеми със здравето.Беше много силен сън който така ме разтърси че си мисля сега че може и да е било видение не зная...бяха няколко мъже много високи единият беше Исус приближи се до мен показа си дланите а те бяха пробити погледна ме толкова нежно право в очите и ми каза НЕ БЪДИ НЕВЯРВАЩА А ВЯРВАЩА от тогава вярвам в него

Отговори на Лято

Sarchizetooo*

Sarchizetooo*29.06.2010, 06:30:41 ч.

"zo" мисля че си много права в последните си думи.Наскоро четох в предсказанията на Ванга че Иисус Христос идва на Земята за 2ри път.И ако не Му повярваме и не следваме учението Му, ако не се обединим ще избухне международна война /това ще е 2010г-сега/Мнозина ще осетят със сърцата си това./интересно е че и нострадамус предсказва същото.
ХОРА ПРОСТО БЪДЕТЕ ДОБРИ ЗАЩОТО ТОЙ ВИНАГИ Е С НАС И НИ ПОМАГА, БЛАГОДАРЕТО МУ И СЕ МОЛЕТЕ ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори на Sarchizetooo*

zo

zo26.04.2010, 06:15:10 ч.

zdraveite,
az su6to sanuvah Isus. Immah zdravoslovni problemi i mnogo se sgtarhuvah. Togava toi mi se javi na sun- visok, slab, s tumna kosa na edri kadrici i prevurzana prezkrusta roba. Kaza mi, 4e kogato mahna i poslednoto zlo ot sebe si, ste se izlekuvam. Kaza, 4e trjabva da spra da se strahuvam, tova bilo izklju4itelno vajno. I tova, koeto toi aza se sbudna. Az se preklanjam pred nego i mu blagodarjja s vseki izminal den!!!Hora, obi4aite boga i mu blagodarete, ne se strahuvaite ot zloto, priemete boga v surcata si i toi ste bdi nad vsi4ki nas! Obi4ai te go bezrezervno i ne se poddavaite na zloto i togava jivota vi ste se promeni korenno!

Отговори на zo

kastina

kastina16.07.2009, 11:05:51 ч.

Знаеш ли,Диана,4еи аз сънувах подобен сън като твоят!!!Видях на сън ИСУС,беше с искряща бяла одежда,аз колени4их пред него и ТОИ ми подаде една златна 4аша,за да отпия от нея!Това сънувах преди ВЕЛИКДЕН и когато го споделих с моя позната,тя го разтълкувакато ,4е ГОСПОД ме подканва да се при4естя и изповядам!

Отговори на kastina

Добави коментар »

Коментари за "Сънувах Иисус"
Страница 1 от 1 • Коментари 7

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.