Сбъднат сън?

От 0 коментара5/5

Здравейте, преди седем месеца почина баща ми. Ние заминахме за чужбина и съм го сънувал 2-3 пъти, но тази вечер го сънувах пак. Той караше моята кола, а аз се возех до него. Струва ми се че аз все се опитвах да карам, но не успявах. Няма да повярвате, но на сутринта отидох да си видя колата, защото е на един паркинг недалеч от квартирата където съм я паркирал преди месец. Паркинга уж беше безплатен, но на колата ми стоеше скоба! Утре ще ходя до полицията да видя как ще си я взема. Дали за това е дошъл - да ми покаже да ида да видя колата, пък тук глобите са си доста сериозни.

И още нещо се сещам - каза ми да не се притеснявам за съседа щял да говори с негови приятели да оправи нещата, а въпросния съсед всяка нощ надува телевизора и се канех да се разправям с него. Сега не знам да се разправям ли или да чакам както ми каза баща ми в съня, щото си е доста изнервящо всяка вечер да те приспива съседския телевизор.

Много странен сън, мисля си че починалите ни наблюдават и се грижат за нас. Може би не всичко свършва в гробищата?!

PS:Пробвах да го публикувам 2-3 пъти ако се повтаря изтрийте го.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Сбъднат сън?".

Тълкуване на сънища

Виж какво означава, ако сънуваш  Автомобил, Автомобилна катастрофа, Амбреаж, Джип, Кола, Мъртвец, мъртъв, Родител, Съобщение

Още споделени сънища в съновник

Кошмар...

Кошмар...

Здравейте, искам да споделя с вас ужасния сън, който сънувах....

Сънища

Сънища

От известно време сънувам почти всяка вечер, а преди това изобщо...

СЪНУВАХ ЗЛАТО

СЪНУВАХ ЗЛАТО

Сънувах, че мъжът ми подарява златни бижута, колие, две златни...