Баба Ванга

От 14 коментара5/5

Бих искала да споделя и аз какво сънувах тази нощ.

По принцип съм от хората, които почти всяка нощ сънуват и след това помня, повечето неща. Направо към съня си ще премина:

Сънувах един мой сьсед, който от няколко години вече не е сред живите видях го, казах му че много често го сънувам, той ми се усмихна и ме попита дали си спомням неговата приятелка и каза / по скоро помоли/ ако я видя да и кажа, нещо / но не си спомням точно какво беше/ мисля че я обича и е с нея /тук не съм много сигурна/.

След това наистина я видях много променена и с друг мьж, беше при баща ми и при неговата жена, опитах се да и кажа, какво ми е казал този мой познат, като преди това я помолих да ме изслуша и че може да и се сторя луда, за това което ще и кажа / не сьм много сигурна дали и обясних какво точно ми се е случило, че съм видяла нейният приятел и какво ми е казал той да и предам/.

Продължавайки да сънувам, някак си се озовавам при една възрастна жена /като по някакъв начин знаех, че е баба Ванга/, която ми каза спокойно всичко ще се оправи ще видиш.

След този сън започнах да сънувам как със съпруга ми отиваме в съда и там не знам видях доста познати, но ние се опитваме да правим секс, пред всички хора, като не правехме стандартен секс, ами тройка, като другият мъж не го виждам самият акт беше доста дълъг сьс всичките му неща....след което се събудих.

Моля, някой ако може да ми го разтълкува ще съм му много благодарна!!!

14 коментарaДобави коментар »

Нелина

От Нелина06.03.2011, 01:43 ч.

Сънувах че майка ми се е върнала от Гърция,където е в момента и ми даваше монети а след това ми казва,че са и свършили парите.Какво означава този сън?

Виж всички коментари за "Баба Ванга".

Тълкуване на сънища

Виж какво означава, ако сънуваш  Адвокат, Гаванка, Дело, Кана, Обвинение, обвинител, Приятел, Съд, съдилище, съдия, Тайфа

Още споделени сънища в съновник

Много гадни сънища

Много гадни сънища

Здравейте. Искам да споделя и тук какво ми се случва, защото...

Иска ли някой в реалния живот да ми навреди?

Иска ли някой в реалния живот да ми навреди?

Сънувах, че две непознати момичета на няколко пъти в съня ми се...

Целувка с куче

Целувка с куче

С приятелка бяхме на плаж и до нас седнаха две симпатични момчета